Campwerk Adventure. Velkommen til trillion-stjerners hotellet …

I taktelt fra Campwerk sover du tett under stjernene. Et behagelig sted å sove – på taket av bilen eller tilhengeren. Adventure taktelt er en ideell løsning hvis du spontant vil unnslippe det hektiske tempoet i hverdagen. Det er både moro og brukervennlig.

Dra på eventyr

Med Adventure-takteltet kan du gjøre din egen bil om til en enkel «bobil». Adventure-takteltet utfolder seg i løpet av sekunder til et forbløffende behagelig soveområde med en rekke bruksområder. Det gigantiske soveplassen med høy kvalitet og tykk madrass kan nås uten problemer med den medfølgende stigen. På vei til skogen, fjellet eller havet er taketeltet komprimert til en kompakt pakke knapt merkbar på bilen.

Spesifikasjoner

Sett opp på få minutter

På bare noen få minutter kan du bygge Adventure-teltet til et stort soveplass på taket av bilen din. Perfekt for en lur på ettermiddagen …

Mer boareal gjennom utvidelsesteltet

Enten som kjøkken, garderobe, dusj eller bare som en ekstra stue – Adventure-tilleggstelt er alltid et veldig praktisk tilbehør.

Takket være det integrerte gulvet i stuen og de lukkede veggene, holder jordfuktighet og dårlig vær seg der de hører hjemme: veldig langt utenfor. Men selv når det er fint vær, gir utvidelsesteltet praktiske fordeler.

Materialer og utførelse

Teltstoff

Teltstoffet består av høy kvalitet, 300 gr. tung bomull, også kalt teknisk bomull eller polycotton. Fiberen består av en sammensetning av bomull og polyester og kombinerer fordelene med naturlig fiber med moderne høyteknologisk materiale. Resultatet er et solid, pustende stoff som er behagelig å ta på, tørker raskere og holder seg i godt.

Teltstoffet er vannavvisende, impregnert og ekstra tårefast. Alle sømmene er sydd med et spesielt garn som utvides etter første kontakt med vann og gjør sømmen vanntett.

Teltbunn

Teltgulvet er laget av en glassfiberarmert termoplast med en bikakestruktur. Dette materialet har høy styrke og ekstremt lav vekt. Perfekt for biltak.

Rammen er også veldig sterk, laget av anodisert aluminium og spesielle komponenter i rustfritt stål. Denne moderne overflatebehandlingen har et høyt nivå på korrosjonsbeskyttelse og en behagelig følelse.

Ofte stilte spørsmål

Takteltet kan monteres på nesten ethvert kjøretøy som har en dynamisk takbelastning på minst 60 kg. Du trenger bare to tverrstiver / lastbærere. Takteltet festes deretter til tverrstagene / lastbærerne med de vedlagte materialene. Montering DIREKTE på en takskinne anbefales ikke, da avstanden til taket er veldig liten og U-boltene kan forårsake riper. Så du trenger også tverrstiver / lastbærere for takskinner.

Vi vil gjerne tilby deg passende transportører til bilen når du kjøper.

For de fleste kjøretøyer er taklasten mellom 75-100 kg, men denne informasjonen gjelder lasten under kjøring! Når du står, kan vekten som virker på taket være betydelig høyere. Husk at hvis bilen ruller, må den kunne ligge på taket.

Ja, selvfølgelig. Lukk alle dører og vinduer og brett tilhengerteltet. Du kan la teltet stå vått i noen dager … men senest den 3. dagen bør du sette det opp et sted å lufte.

Normalt ruller smusset seg rikelig av ved kontakt med vann. Hvis det ikke er nok, anbefaler vi teltrenseren vår, som du finner i butikken vår.

Ja, vi anbefaler at du fjerner holderen (som taket er festet til) med taketeltet for å demontere taket. Disse låses opp med enhåndsbevegelse, og takteltet holder dem perfekt i posisjon for neste montering. Tid som kreves under 5 minutter.

Takteltet kan monteres på nesten alle kjøretøy. Du trenger bare to tverrstiver / lastbærere. Takteltet festes så enkelt til tverrstagene / lastbærerne med de medfølgende U-boltene. Montering direkte på en takskinne anbefales ikke, da avstanden til taket er veldig liten og U-boltene kan forårsake riper. Så du trenger også tverrstiver / lastbærere for takskinner.

Vi vil gjerne tilby deg passende transportører til bilen når du kjøper. Bare skriv inn kjøretøydataene i takteltkonfiguratoren.

For de fleste biler er taklasten mellom 75-100 kg, men denne informasjonen gjelder lasten under kjøring! Når du står, kan vekten som virker på taket være betydelig høyere.

Du kan legge igjen sengetøyet i teltet hvis det ikke er dunsengetøy