Loading...

Drop Campers

Drop Campers ble grunnlagt i 2017 som et resultat av et ønske om frihet og eventyr, en konsekvens av det profesjonelle livet og den familiære aktiviteten til to brødre, Mario og Albert Fernández.

Vi deler vår fascinasjon for natur, friluftsliv, motorer og design, og dette fikk oss til å undersøke et reisealternativ som ville gi oss en livsstil og livsfilosofi som var mer knyttet til det essensielle og basert på opplevelsene.

Under en familietur gjennom USA oppdaget vi Classic Teardrop Trailers, små, funksjonelle, komfortable, terrengrike, slanke linjer, selvforsynende, med en historie å fortelle, veldig populær i andre land og med en stor fremtid . Så vi bestemte oss for å bygge disse selv, og gi andre også muligheten til å glede seg over frihet og mobilitet.

Det handler også om å verdsette tradisjoner og håndverkere i en postindustrialisert tid, innlemme nye trender og teknologi, men bevare de følelsene som kan formidles når materialer blir bearbeidet med respekt.

Vi tror at minivogner er et resultat av en personlig kreativ reise for et krevende publikum, med følsomhet for design og miljø.

Vi tror at bortsett fra «beslutningstakere», kan vi også være «forandringsskapere» for å gjøre dette til et bedre sted å bo, inspirere, knytte sammen og utstyre de som forfølger en positiv livsstil med endring og innvirkning …