Loading...

Campwerk

Tiden for komfortabel camping har kommet. Med smarte løsninger og innovasjoner fra CAMPWERK. Med produkter fra CAMPWERK kan du reise i verden med størst mulig mobilitet og med minst mulig innsats.

En bobil eller campingvogn er ganske dyr. Camping med et bakketelt er ganske vanskelig og ikke veldig behagelig. Og hoteller og B&B gir deg ikke friheten til å overnatte der du vil.

For oss handler det da om: frihet og fleksibilitet, å være på veien uten begrensninger, oppdage nye ting, erobre ukjent territorium og bygge ditt sted å sove der du liker det best. Uten problemer! På 1 eller 2 minutter har du et stort telt med en komfortabel seng, vinduer rundt og kjøkken hvis ønskelig. Bare drøm … takttelt og trailertelt fra CAMPWERK gir deg ikke arbeid, men glede.

De er komfortable, utrolig romslige og veldig robuste. Gjennomtenkt ned til minste detalj og testet i praksis. Og de tåler de mest ekstreme værforholdene. Og det vi er spesielt stolte av: gjennom mange års erfaring tilbyr vi et produkt som er ferdigutviklet, er samlet etter kundens ønsker med et bredt utvalg av tilbehør å velge mellom, og er derfor tilgjengelig for alle budsjetter.