Velkommen til Oslo Caravan og Bobilsenter AS

Oslo Caravan og Bobilsenter ble stiftet og startet av tre gode venner og camping entusiaster i 2019. Etter noen år med egne vogner har gløden etter å drive egen butikk i bransjen vokst og vokst, og til slutt bestemte vi oss for å komme i gang. Vi ønsket å skille oss noe ut og fant ut at små enheter – minicaravans – var noe vi ønsket å satse på. Etter vår mening er små vogner enkle for de fleste å håndtere samtidig som de kan brukes sammen med mange EL-biler.

Vi har siden oppstarten funnet og endt opp med produsenter som står for og representerer det vi er opptatt av. Stil, kvalitet, enkelhet og funksjonalitet. Samtidig er det viktig for oss at våre vogner blir produsert på en mest mulig miljøvennlig måte, at produsenten er en god arbeidsgiver for sitt team og at det meste av utstyret kan gå tilbake til naturen ved kassering.

Vi ønsker at våre kunder skal bli våre selgere gjennom god kvalitet og god service kombinert med riktig pris.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Dataene dine er alltid trygge hos oss. Vi vil bare kontakte deg i forbindelse med din henvendelse, og informasjonen din lagres sikkert i mellomtiden. Vi jobber ikke med markedsføringsorganisasjoner fra tredjeparter.

Takk for at du kontakter oss. Meldingen er sendt.
Det oppstod en feil ved sending. Vennligst prøv igjen senere.