Loading...

Campwerk OnRoad-telthengere

En telttilhenger er et absolutt mirakel blant campingutstyr. Når de er pakket, tar de liten plass. Når den er foldet ut, har du mye plass til din disposisjon og en veldig behagelig seng. Teltplattformen kan fjernes fra traileren etter campingferien, slik at du har en transporthenger til disposisjon utenfor høytiden. Og i de fleste tilfeller kan du slepe telttilhengeren vår bak bilen med et vanlig B-førerkort. Enten du kjører en kompakt bil, elbil eller terrengkjøretøy, er en CAMPWERK sammenleggbar tilhenger eller telt tilhenger den perfekte følgesvennen under campingturen.

Onroad-telthengerne kommer i 2 størrelser:

«Economy»-telthenger

Plassbesparende med en stor seng. Raskt konfigurert, utvidbart, ideelt for nybegynnere.

Les mer

«Family»-telthenger

Enten det er små eller store familier, har alle nok plass til å sove her.

Les mer
Loading...

«Economy»-telthenger

Plassbesparende telttilhenger med stor seng. Rask sette opp, utvidbar, ideelt for omreisende eventyrere.

«Economy» telt tilhenger er vårt minste telt og den ideelle løsningen for camperen som ønsker mer komfort mens den beholder den virkelige teltfølelsen. Economy-traileren vår kjennetegnes av stor bevegelighet under reise, super rask å sette opp og et stort boareal. Den komfortable king-size-sengen (220 x 175 cm) sørger for at du kommer uthvilt hjem etter hver campingtur.

Tekniske tegninger med mål

Sett opp på et øyeblikk

«Economy»-telttilhengeren kan settes opp på et komfortabelt soveplass med en person.

Loading...

«Family»-telthenger

Enten du har en liten eller stor familie, har alle nok plass til å sove godt her.

Familietelttilhengeren «Family» med 11 m² (grunntelt) er et ideelt telt for små og store familier. Avhengig av situasjonen din kan familien vokse fleksibelt til et område på 23 m² (grunntelt pluss markise). Hovedteltet kan enkelt deles inn slik at det, hvis ønskelig, kan opprettes et rom for barnerom eller gjesterom.

Tekniske tegninger med mål

Sett opp på 3 minutter

«Family»-telttilhengeren kan settes opp på et komfortabelt soveplass av en person.